Reklámtábla készítés
   A Polisign Kft. honlapját minden látogató saját felelősségére használhatja. Mivel az interneten továbbított üzenetek tartalmához illetéktelen személyek hozzáférhetnek, tartalmát módosíthatják, vagy elveszhet, ezért a Polisign Kft. nem felel azon költségekért, károkért, veszteségekért, amelyek a weboldalainak használatával összefüggésben keletkeznek.

   A honlapon közzétett adatok tájékoztató jellegűek, nem minősülnek közvetlen ajánlatnak! Semmilyen felelősséget, szavatosságot nem vállalunk az adatok, információk idoszerűségéért, pontosságáért és teljességéért. Semmilyen felelősséget, szavatosságot nem vállalunk az adatok, információk meg nem értéséből, félreértelmezéséből eredő estleges problémák, kárigények tekintetében.

   A honlapon közzétett minden szöveg, ábra, képanyag, dokumentum, információ, tartalom, és azok vizuális megjelenítése, elrendezése a Polisign Kft., a használt technikai megoldás a honlap készítőjének szellemi tulajdona, szerzői jogi oltalom alatt áll. A honlapon közzétett adatok információk személyes használatot meghaladó mértékű felhasználása - pl. letöltés, sokszorosítás, további megjelentetés (még akkor is ha némi módosítást hajtanak végre az eredeti szövegen, képen), stb. - kizárólag a Polisign Kft. előzetes, írásbeli engedélyével lehetséges. Hozzájárulásunk nem automatikus, a Polisign Kft. fenntartja magának a jogot, hozzájárulását indoklás nélkül megtagadja a közzététel elott, alatt, vagy után. Az engedélyezett közzététel esetén minden esetben kérjük, forrásként a www.polisign.hu hivatkozást, és a konkrét szerző nevét feltüntetni.

   A Polisign Kft. fontosnak tartja a közérdekű adatok minél szélesebb körű nyilvánosságra hozatalát, valamint a személyes adatok védelmét, azok bizalmas kezelését. A személyes, illetve közérdekű adatok 1992. évi LXIII (Avtv) törvényben és az adatvédelmi országgyűlési biztos által kiadott állásfoglalásoknak megfelelően kezeli.

   A honlapon lévő információk megtekintéséhez személyes adatok megadása nem szükséges. Egyes szolgáltatások igénybevételéhez azonban bizonyos személyes adatokra (név, e-mail cím) szükség van. A Polisign Kft. a tudomására jutott adatokat harmadik fél számára, a törvényben meghatározott eseteken kívül, semmilyen körülmények között nem adja ki. Amennyiben a látogató úgy határoz, hogy a megadott adatok alapján a cég a későbbiekben ne vegye fel vele a kapcsolatot, úgy ezt a kérést a Polisign Kft. minden esetben tiszteletben tartja.

   Működéskor az alábbi legfontosabb alapelveket tartjuk szem előtt:

   A nem szándékosan közölt személyes adatokat nem őrizzük meg és nem adjuk tovább. A tudatosan átadott magántermészetű adatokat csakis arra az esetre használjuk fel, amire rendelkezésre bocsátották, attól eltérő felhasználása semmilyen körülmények között nem történik meg. Az átadott magántermészetű adatokat minden törvényes módszerrel védjük az illetéktelenektől.

   A honlap látogatóiról automatikusan keletkező információkat: a látogató internetprotokoll-címe (IP-címe), domain-neve (URL), a látogatás időpontja, a megtekintett oldalak adatai, a használt böngészoprogram neve) kizárólag a honlappal kapcsolatos elemzésre, a trendek és a statisztikai információk nyomon követésére használjuk fel, és az adatokat a feldolgozás után nem tároljuk.

   A honlap más internetes lapokra mutató linkeket is tartalmaz. Cégünk azonban semmilyen felelősséget nem vállal más honlapok tartalmáért és eljárásmódjáért.
  A Triline elemes táblarendszer a
Hi-Tech termékcsaláddal bővült
  Clear-Path Signage System kínálatával bővült a PS Design Kft termékpalettája
  Hazánkban is könnyen beszerezhetővé váltak az AURA termékek
   
Reklámipari alapanyagok forgalmazása
Hyundai Dabas
Reklámdekorációs magazin
KÉZI AUTÓMOSÁS – ÁPOLÁS
  Már bankkártyával is fizethet!
VISA - MasterCard
 
 
e-mail küldése ÚTVONALTERVEZÉS ÚTVONALTERVEZÉS