Reklámtábla készítés
AURA - Hosszú élettartamú, környezetbarát fényforrás


Újdonság, hogy immár hazánkban is könnyen beszerezhetővé váltak az AURA termékek.

Az AURA vállalat 1980 óta kínálja a Long Life világítástechnikai megoldásokat. A hagyományos termékekkel összehasonlítva a minimum háromszor hosszabb élettartam jelentős pénzügyi megtakarítást eredményez.
A megfelelő elektronikus trafóval működtetett fénycsövek használatával legalább 2-3 fénycső csere elkerülhető.
Ez különösen előnyös azokon a területeken, ahol körülményes vagy nagy idő és anyagi ráfordítást jelent a karbantartás pl. termelés kiesés, állványzat építése vagy emelőkosaras autó használata miatt.

Speciális felhasználási területekre is készültek fejlesztések. Így például hideg környezetre, nagy szennyezettségű, illetve robbanásveszélyes területekre, élelmiszeripari-vegyipari üzemi környezetre.

Egyes termékeket kifejezetten reklámtáblák, displayek megvilágításához ajánlja a gyártó.

Az AURA energiatakarékos fényforrások használatával energiafelhasználását 40-80 százalékkal csökkentheti. A hosszú élettartam mintegy 10 éven keresztül karbantartást nem igénylő üzemeltetést biztosít.

A hosszú élettartamnak köszönhetően a nyersanyag felhasználás, a szállítási- és újrahasznosítási költségek 2/3-ra csökkentek a gyártás során.

Az AURA vállalat a ClimateCare környezetvédelmi szervezet projektje révén csökkentette a CO2 kibocsátását, s tette termékeit környezetbaráttá, hozzájárulva a fenntartható környezethez.

Az ECO termékek alkalmazásával a felhasználók közvetlen anyagi előnyhöz juthatnak, és hozzájárulnak a CO2 kibocsátás mérsékléséhez, környezetünk védelméhez.

A hosszú élettartamú világítási megoldások használatának közvetlen előnye, hogy tartós megoldást nyújt, pénzt takarítható meg és környezetbarát. Minimális hibaaránnyal megbízhatóan működik. Gyártói garancia az élettartamra, fényáram csökkenésre.

Az AURA vállalat a Long Life termékcsalád valamennyi tagját saját telephelyén illetve viszonteladóin keresztül értékesíti az egész világon.

Magyarországi viszonteladói partnere a PS Design Kft.


  A Triline elemes táblarendszer a
Hi-Tech termékcsaláddal bővült
  Clear-Path Signage System kínálatával bővült a PS Design Kft termékpalettája
  Hazánkban is könnyen beszerezhetővé váltak az AURA termékek
   
Reklámipari alapanyagok forgalmazása
Hyundai Dabas
Reklámdekorációs magazin
KÉZI AUTÓMOSÁS – ÁPOLÁS
  Már bankkártyával is fizethet!
VISA - MasterCard
 
 
e-mail küldése ÚTVONALTERVEZÉS ÚTVONALTERVEZÉS